خوردگی در صنایع شیر
در زندگی نکته بامزه ای هست. اگر چیزهای متوسط را نپذیرید ، اغلب اوقات ، بهترینها نصیبتان خواهد شد. سامرست موام
تاریخ : جمعه 19 تير 1394
نویسنده : tabkon

پروژه خوردگی در صنایع فرآوری شیر خوراکی

قیمت: 19900 تومان

در نگاهي سطحي  شیر یک مایع ساده به نظر می رسد .اما در حقیقت یک امولسیون پیچیده از لاکتوزها، پروتئينهای پنیر ،گلبولهای چربی و مواد معدنی و ویتامین ها در یک محلول آبي است. همچنين چربی ها به صورت گویچه های کوچک و ظریف در اين محلول حضور دارند.

اثر شير بر روي تجهيزات:

 

 شير علي رغم اينكه لاكتيك اسيد در خود دارد تقريبا ماده بي اثري است . و اين اسيد با ترش شدن طبيعي يا مصنوعي به منظور تهيه پنير و كره  زياد مي شود و شايد اين تنها جزء سازنده شير باشد كه مسئول حمله به فلزات است. 

 

خوردگی تجهیزات لبنی :

 

صنعت لبنیات شیر را میگیرد ، عمل آوری می کند و آنرا برای مصارف دیگر توزیع می کند. کنترل خوردگی در صنعت لبنیات به طبیعت این محصولات و فرایند تولید آنها بستگی دارد.خوردگی در صنایع لبنی یکی از بزرگترین معضلات این صنعت می باشد. بطوری که سالانه هزینه سنگینی را به این صنایع تحمیل می کند.

 

مطالب کامل این مقاله در 47 صفحه و به دو صورت فایل های word و pdf گردآوری شده است.

درصورت تمایل منابع اصلی نیز برایتان ایمیل می گردد

این پروژه با استفاده از ترجمه مقالات معتبر isi و در طول 4 ماه حاصل شده است.

خرید        سوال از فروشنده




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
موضوعات مرتبط: آموزش قرن 21 , نرم افزار قرن 21 , ,
برچسب‌ها: پروژه , خوردگی , صنایع , فرآوری , شیر , خوراکی ,
مطالب مرتبط با این پست
می توانید نظر خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

دفترچه تلفن جالب و زيبا پر از امكانات

نرم افزار رستوران و كافي شاپ آرمينا فود


/